Forhandlere

Eplemost fra Epleblomsten finnes i alle Norgesgruppens butikker (Meny, Spar, Kiwi og Joker) over hele landet. Vi liker å møte kundene våre, slå av en prat med dem og by på smaksprøver på våre ulike sorter eplemost. Derfor er vi så ofte det lar seg gjøre ute i butikker og arrangerer demonstrasjoner. I tillegg til å stille på demoer selv, benytter vi oss også av et dyktig team fra Moa Promotering.

Gårdsbutikk

Epleblomsten har sin egen gårdsbutikk med et bredt utvalg av siste års produksjon. Vi har 3- liter boks med eplemost av ulike sorter eple. I tillegg har vi flere typer eplemost på glassflaske. Disse finnes i to ulike størrelser, 0.75 liter og 0.375 liter. Vi har også en helt unik solbærsmoothie. Den er kaldpresset og pasteurisert og i likhet med våre andre produkter, verken tilsatt sukker eller vann. Solbærsmoothien finnes på 3 liter Bag in Box og på 0,75 l glassflaske. Smoothien er proppfull av antioksidanter og C-vitami og tas som en shot, som topping på havregrøt, som smoothiebasis, som en dæsj i viltsaus og som rød saus til dessert. Bland solbær med litt honning, varm opp og tilsetter frisk ingefær - og vips man har en nydelig helsebringende toddy. Vi kan også anbefale vår nydelige eplesirup som er «et must» på skarpe oster, kjempegod på grønne salater, fantastisk på pannekaker og is. I tillegg gir sirupen et ekstra piff i den brune sausen.

Møt oss på messer

Å dra på ulike matmesser er gøy. Her treffer man et bredt publikum som er ute etter de gode matopplevelsene. Liflig duft fra alskens nydelige og spennende retter fra alle land blander seg med prat og latter fra tusenvis av mennesker som årlig benytter anledningen til å smake, kjenne og vurdere, før det hele gjerne avsluttes med en god handel.

Bestill varer hjem

Dersom det er ønskelig så sender vi gjerne varer til deg med posten. Skal du ha et større lag og ønsker å servere noe helt spesielt?

Minste bestilling er 5 stk 3 liter. Porto pr 5 stk er fra 250,-.

Bli forhandler

Ønsker du å selge Epleblomstens produkter? Ta kontakt så avtaler vi et uforpliktende møte.

Kontakt oss

Kontakt oss på post@epleblomsten.no eller tlf. 40 22 22 10.
Minste bestilling er 5 stk 3 liter. Porto pr 5 stk er fra 250,-.