Forhandlere

Eplemost fra Epleblomsten finnes i alle Norgesgruppens butikker (Meny, Spar, Kiwi og Joker) over hele landet. Vi liker å møte kundene våre, slå av en prat med dem og by på smaksprøver på våre ulike sorter eplemost. Derfor er vi så ofte det lar seg gjøre ute i butikker og arrangerer demonstrasjoner. I tillegg til å stille på demoer selv, benytter vi oss også av et dyktig team fra Moa Promotering.

Gårdsbutikk

Epleblomsten har sin egen gårdsbutikk med et bredt utvalg av siste års produksjon. I butikken har vi eplemost, solbærsmoothie, eplesirup og ulike gavepakninger tilgjengelig. Betaling med kort eller kontant.

Eplemost i gårdsbutikken: Vi har 3- liter boks med eplemost av ulike sorter eple fra siste års produksjon. I tillegg har vi flere typer eplemost på glassflaske. Eplemost på glassflaske finnes i to ulike størrelser, 0.75 liter og 0.375 liter.

Solbærsmoothie i gårdsbutikken: Vi har også en helt unik solbærsmoothie. Den er kaldpresset og pasteurisert og i likhet med våre andre produkter, verken tilsatt sukker eller vann. Solbærsmoothien finnes på 3 liter Bag in Box og på 0,75 l glassflaske. Smoothien er proppfull av antioksidanter og C-vitaminer. Bruksområdene kan blant annet være som smaksrik shot, som smoothiebasis, som topping på havregrøt, som komponent i viltsaus/rød dessertsaus og som komponent i nydelige toddyer sammen med honning og frisk ingefær.

Eplesirud i gårdsbutikken: Vi kan også anbefale vår nydelige eplesirup som er «et must» på skarpe oster, kjempegod på grønne salater og helt fantastisk på pannekaker og is. I tillegg gir sirupen et ekstra piff i ulike sauser.

Møt oss på messer

Å dra på ulike matmesser er gøy. Her treffer vi et bredt publikum som er ute etter de gode matopplevelsene. Liflig duft fra alskens nydelige og spennende retter fra alle land blander seg med prat og latter fra tusenvis av mennesker som årlig benytter anledningen til å smake, kjenne og vurdere, før det hele gjerne avsluttes med en god handel.

Bestill varer hjem

Dersom det er ønskelig så sender vi gjerne varer til deg med posten. Skal du ha et større lag og ønsker å servere noe helt spesielt?

Minste bestilling er 5 stk 3 liter. Porto pr 5 stk er fra 250,-.

Bli forhandler

Ønsker du å selge Epleblomstens produkter? Ta kontakt med markedsansvarlig Torunn Irene Vale på vårt hovednummer 402 22 210 eller bruk epost torunn@epleblomsten.no, så avtaler vi et uforpliktende møte.

Kontakt oss

Kontakt oss på post@epleblomsten.no eller tlf. 40 22 22 10.